Coniburrow Pavilion, Milton Keynes

Client: Milton Keynes Council

Value: £550K

Programme: 20 Weeks

 

This was a design and build project in which we assisted in getting the planning permission agreed prior to starting on site. The aim was to give Conniburrow a new pavilion in place of their old one which was unfortunately burnt down.

The construction was a traditional steel frame, cavity brickwork to all perimeter walls with profiled speed deck roofing system. We then carried out jumbo stud partitioning internally, along with Full M&E fit out. The internal areas consisted of the following: main hall, changing rooms, official changing room, meeting room, toilet facilities & kitchen. The project was delivered on time and to budget and we believe this has given Conniburrow a building to be proud of.